Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Van Gogh menu bij Buitenwacht

Van Gogh menu bij Buitenwacht

Het wekelijkse eethuis in de Buitenwacht haakt aan bij de festiviteiten, die georganiseerd worden vanwege het feit dat het 140 jaar geleden is dat Vincent van Gogh in Dordrecht verbleef. De chef-kok heeft voor deze gelegenheid een authentiek menu samengesteld zoals dit in die tijd gebruikelijk was om te eten. Dit zal geserveerd worden op donderdag 23 februari. Er is plaats voor 60 personen en reserveren is noodzakelijk. Liefst per mail aan kantoor@buitenwachtdordrecht.nl en anders telefonisch 078-6131359.

Wekelijks is er een eethuis bij De Buitenwacht op donderdag om 17.30. Voor € 4,- is er dan de gelegenheid om aan te schuiven voor een drie gangenmenu dat met veel liefde wordt samengesteld door vrijwilligers die heel goed kunnen koken. Eén van deze vrijwilligers is zelfs chef-kok. Dat is Steven de Waal.

Wanneer?
23 februari 2017 van 17.30 tot 00.00 uur
Organisator
de Buitenwacht
078 613 1359
kantoor@buitenwachtdordrecht.nl
Locatie:
Bosboom Toussaintstraat 67
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.