Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

DOOR - Open met The Grand Astoria

DOOR - Open met The Grand Astoria

DOOR I OPEN is hét podium dat iedere week zorgt voor een gezellig avondje uit. Een podium voor singer-songwriters, (semi-akoestische) bands of thema-avond. Er is een (laagdrempelig) open podium met een open houding: De deur staat voor iedereen open, dus tot vrijdag!

The Grand Astoria
The Grand Astoria is een experimentele heavy psychedelische groep uit Sint Petersburg (Ru) die onder commando staat van de zanger en componist Kamille Sharapodinov. De groep bestaat al sinds 2009 en heeft sinds die tijd al zes volledige albums uitgebracht naast talloze EP's en split-EP's. Daarnaast hebben ze ook al heel Europa en Rusland doorkruist. (Meer dan 300 optredens)

Hum geluid omschrijven ze als psychedelische fuzzrock die de liefde bedrijft met Heavy Metal maar ze gebruiken ook elementen uit de klassieke symfo, space rock, grunge en zelfs akoestische folk waarmee ze telkens proberen om hun muzikale grenzen te verleggen.
Niet zomaar even een tussen"Door" bandje maar een volwassen groep muzikanten met een uitgebreid repertoire en toerschema. Hier zijn we trots op!

Toegang: Gratis | Deur open 20:00 uur | Aanvang muziek 21:00 uur

Wanneer?
24 februari 2017 van 21.00 tot 00.00 uur
Organisator
DOOR
06-55491013
doordordrecht@gmail.com
Locatie:
Voorstraat Noord 142-144
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.