Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Musical A Chorus Line bij de Kunstmin

Musical A Chorus Line bij de Kunstmin

Op 24 februari is A Chorus Line Met o.a. Edwin Jonker, Bettina Holwerda, Esmee Dekker bij Schouwburg Kunstmin. Aanvang 20.15u

Laat je meeslepen in deze betoverende showbusiness musical op vrijdag 24 februari in Kunstmin en geniet na afloop van een bruisende afterparty.

A Chorus Line, de met prijzen overladen succesmusical, is terug. Door de briljante mix van zang, dans en meeslepend drama groeide  A Chorus Line wereldwijd uit tot een publiekstrekker. Volg zeventien jonge, getalenteerde dansers in hun strijd om een podiumplek. Kijk mee bij hun audities, ervaar de emotionele drijfveren en ontdek hun persoonlijke verhalen.

Wanneer?
24 februari 2017 van 20.15 tot 00.00 uur
Organisator
Schouwburg Kunstmin
Locatie:
Sint Jorisweg 76
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.