Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Koninklijke Museummiddag

Koninklijke Museummiddag

Terwijl volwassenen tijdens een rondleiding de verhalen achter de tentoonstelling 'Een Koninklijk Paradijs' ontdekken, gaan kinderen zelf aan de slag in het onderzoeksatelier; de natuur natekenen als een echte 18de-eeuwse onderzoeker of een bijzonder koninklijk behang ontwerpen. Stap in de 18de eeuw en beleef een wereld vol exotische vogels en andere bijzondere dieren. 

ZO 26/2 | 14:30 UUR | €5, excl. entree (kinderen gratis) | aanmelden dordrechtsmuseum.nl/tickets

Meer informatie op de website.

Wanneer?
26 februari 2017 van 14.30 tot 00.00 uur
Organisator
Dordrechts museum
(0)78 770 8708
info@dordrechtsmuseum.nl
Locatie:
Museumstraat 40
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.