Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Plantaardige Kids Kookworkshop bij Daantje Food & Drinks

Plantaardige Kids Kookworkshop bij Daantje Food & Drinks

Vandaag geeft Danielle Vol van Daantje Food & Drinks een workshop ‘Koken met Plantjes’. Lekkere gerechten maken die vervolgens geserveerd worden aan de ouders.

Plantaardig eten raakt steeds meer in bij mensen die bewust bezig willen zijn met hun gezondheid, dierenleed en milieu. Iets dat Daantje ook wil uitdragen met haar restaurant aan de Nieuwstraat. Met enige regelmaat organiseert zij dan ook workshops met dit als onderwerp.

Samen met Daantje gaan de kinderen een inspirerende workshop doen waar men aan de slag gaat met diverse groenten en technieken van plantaardig koken. Een heerlijke soep, smeersels, je eigen mayonnaise maken zonder ei en zelfs je eigen ijsje maken.

De workshop begint om 15:00. Na hard werken in de keuken gaan de kinderen de gerechten laten proeven aan hun ouders, die om 17:30 aanschuiven.

“Beter voor jezelf, beter voor de dieren en beter voor het milieu.” zegt Daantje op haar website. Beiden willen ze graag lekker, heerlijk en goed eten naar de mensen brengen.

Kosten zijn €45- per persoon inclusief genieten van het diner aan beide ouders. De workshop start om 15 uur tot 19 uur. Kinderen tussen de 7 en 13 jaar. Meld je aan voor de workshop, door te mailen naar info@daantjefoodanddrinks.nl.

Wanneer?
28 februari 2017 van 15.00 tot 19.00 uur
Organisator
Daantje – Food & Drinks
info@daantjefoodanddrinks.nl
Locatie:
Nieuwstraat 25
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.