Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kinderactiviteit: Braakballen pluizen

Kinderactiviteit: Braakballen pluizen

Kinderen (vanaf 8 jaar) kunnen bij het Biesboschcentrum Dordrecht deelnemen aan de kinderactiviteit 'Braakballen pluizen'. Sommige (roof) vogels braken een zogeheten braakbal uit. Hierin zijn alle niet-verteerde voedselresten te vinden, zoals botjes en veren. Pluis deze uit en onderzoek wat ze gegeten hebben.

Wanneer?
28 februari 2017 van 14.00 tot 15.30 uur
Organisator
Biesboschcentrum Dordrecht
630 53 53
info@biesbosch.org
Locatie:
Baanhoekweg 53
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.