Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Snelcursus schaatsen in de voorjaarsvakantie

Snelcursus schaatsen in de voorjaarsvakantie

Wil je goed leren schaatsen dan heeft Kunstrijvereniging De Drechtsteden een leuk aanbod. De vereniging verzorgt in de voorjaarsvakantie een driedaagse snelcursus schaatsen voor zowel volwassenen als kinderen.

De cursus in de vakantie wordt gegeven van maandag 27 februari  t/m woensdag 1 maart van 9.00-10.30 uur op de ijsbaan. In de cursus leer je de verschillende basisvaardigheden van het schaatsen en de eerste beginselen van het kunstrijden. Ook als je al een beetje kan schaatsen is dit de cursus om nog beter te worden en nieuwe technieken te leren.

Een team gemotiveerde schaatstrainers staat borg voor de leerzame en leuke lessen in deze vakantie. De minimum leeftijd voor deelname is 4 jaar. Voor de driedaagse cursus bedraagt het cursusgeld € 50,00. Het cursusgeld is inclusief de entree van de ijsbaan en een certificaat van deelname. Schaatsen huren is mogelijk bij de vereniging.

Kom je ook mee doen met deze super leuke vakantie activiteit op het ijs? Schrijf je dan in via de website

Wanneer?
Van 27 februari 2017 09.00 uur tot 1 maart 2017 10.30 uur
Locatie:
op de ijsbaan in de Sportboulevard, Fanny Blankers Koenweg 10
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.