Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Filmplezier bij the Movies in de crocusvakantie

Filmplezier bij the Movies in de crocusvakantie

De Crocusvakantie 2017 biedt een week boordevol filmplezier, met extra middagvoorstellingen op alle dagen vanaf ca. 12:00 uur.

Het is een druk programma met leuke familiefilms zoals: de superpopulaire Lego-Batman film en het prachtige Lukas & Abel: Vleugelbroertjes. Het is een mix van natuurfilm en jeugdavontuur over de vriendschap tussen een eenzame jongen en een jonge arend.

De nieuwe première is Het Doet Zo Zeer.
Schrijfster Heleen van Royen nam zelf de camera in de hand en filmde ruim een jaar lang haar moeder in een proces van toenemende dementie. Het is een intiem, herkenbaar en grappig portret geworden; een ode aan het leven. Een paar weken geleden op het Filmfestival Rotterdam ontving de film veel applaus en won bijna de Publieksprijs. Op woensdagavond 1 maart wordt de vertoning gecombineerd met een nagesprek onder leiding van Peter Haex, “kroegbaas”van het Alzheimer Café in Het Parkhuis Dordrecht.

Verder worden komend weekend de Oscars weer uitgereikt. Veel kanshebbers draaien de komende week door in The Movies. Toegevoegd wordt een premierefilm: Loving. Ruth Negga speelt Mildred Loving en verdiende daarmee een nominatie voor Beste Actrice. Het is een liefdesdrama over een gemengd huwelijk, dat eind 50-er jaren nog verboden was in delen van de VS. Hun vastberaden liefde leidde tot een historische rechtzaak waarmee in 1967 het verbod op gemengde huwelijken werd afgeschaft.

Op zondag 5 maart is het Oscar Zondag; een dag lang vertoningen van veel winnende films. Met de Dagkaart van 25,- euro kun je je heerlijk onderdompelen in goede cinema.

Check voor vertoningstijden en meer informatie: www.themoviesdordrecht.nl

Wanneer?
Van 26 februari 2017 12.00 uur tot 5 maart 2017 00.00 uur
Organisator
The Movies
078-7200777
info@themoviesdordrecht.nl
Locatie:
Nieuwstraat 60-62
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.