Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Opfriscursus rijvaardigheid

Opfriscursus rijvaardigheid

Om de rijvaardigheid van senioren in de auto op te frissen dan wel bij te scholen, organiseert de gemeente Dordrecht samen met Veilig Verkeer Nederland een opfriscursus Rijvaardigheid. De cursus is bedoeld voor inwoners van Dordrecht van 65 jaar en ouder, die in het bezit zijn van een auto en een B-rijbewijs.

De cursus vindt plaats op donderdag 16 maart in de Pauluskerk, Albertine Agnesstraat 2 in Dordrecht.

Opfrissen kennis rijvaardigheid
Tijdens deze cursus wordt aandacht besteed aan de laatste nieuwe verkeersregels. Een ervaren instructeur rijdt mee als de deelnemer in de eigen auto een rijvaardigheidsrit door de omgeving maakt. Hij geeft tijdens de rit praktische tips, zodat de automobilist zo lang mogelijk veilig aan het verkeer kan blijven deelnemen. Ook het nieuwe rijden (milieubewust en energiezuinig) wordt besproken.
Na afloop krijgt de deelnemer een gratis boekje mee met alle geldende verkeersregels en tekens. Een reactietest en een oogmeting maken ook deel uit van het programma.

Meedoen?
Inschrijven kan tot uiterlijk 8 maart bij VVN, dhr. J.W. de Jong, per mail jwmj.dejong@planet.nl of telefonisch 0184-613466. De ochtendsessie is van 08.30 – 12.00 uur en de middagsessie is van 13.00 -16.30 uur. De kosten bedragen €15,00 per persoon, dit is inclusief 2 consumpties.

Wanneer?
16 maart 2017 van 08.30 tot 12.00 uur
Organisator
VVN, gemeente Dordrecht
0184-613466
jwmj.dejong@planet.nl
Locatie:
Albertine Agnesstraat 2
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.