Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Opening expositie van Hans Berkhout

Opening expositie van Hans Berkhout

Op 18 maart opent Ilse van Donkelaar, Stichting Voorlezen, de expositie van Hans Berkhout om 11.00 uur. Deze opening valt samen met de- Open Atelierroute Dordrecht op18 en19 maart.

Hans Berkhout toont, in het kader van de activiteiten Vincent van Gogh in Dordrecht, zijn olieverf schilderijen in Kunst&Vorm Gravenstraat 31 te Dordrecht. De in Noordwijk wonende kunstenaar heeft een sterke verbondenheid met de natuur, dit mede door de prachtige omgeving met bossen en duinen. Met een bijzondere techniek in olieverf, verbeeldt hij in expressionistische stijl de natuur en landschap met een rijk kleurenpalet.

Zijn krachtig en elegant direct penseel gebruik geeft zijn werk een extra dynamiek in een juiste balans, zowel in klein en groot formaat schilderijen. Verder te bezichtigen tot 10 april 2017 van don t/m zondag van 12.00 tot 17.00 uur, buiten deze tijden op afspraak www.kunstenvorm.info

Wanneer?
18 maart 2017 van 11.00 tot 00.00 uur
Organisator
Kunst en Vorm
06 50898654
kunstenvorm@kpnplanet.nl
Locatie:
Gravenstraat 31
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.