Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Alzheimer Café: Er over praten Helpt

Alzheimer Café: Er over praten Helpt

Alzheimer Nederland Afd. Dordrecht e.o., Alblasserwaard en Vijfheerenlanden houdt vanavond een ontmoetingsavond in samenwerking met Het Parkhuis. De zaal gaat open om 19.00 uur, het programma begint om 19.30 en eindigt ca. 21.30 uur.
De toegang is gratis, voor consumpties wordt een bescheiden bijdrage gevraagd.
De stand van Alzheimer Nederland is op elke bijeenkomst aanwezig voor het verkrijgen van mondelinge informatie, info-materiaal en boeken die er toe doen, die u gratis kunt lenen.

ER OVER PRATEN HELPT!
Het neemt de ziekte niet weg, maar het geeft zekerheid en vertrouwen als u mensen ontmoet die u niets hoeft uit te leggen, die allemaal vergelijkbare ervaringen hebben in de omgang met de mens met dementie. Ieder mens heeft eigen ervaringen en eigen oplossingen voor dagelijkse problemen en ongemakken.

Iedereen is welkom, ook uw naaste met dementie die zich welkom zal voelen in deze dementievriendelijke omgeving.
Nieuwkomers in de wereld van dementie biedt deze bijeenkomst de mogelijkheid om alle vragen te stellen die nog niet eerder zijn beantwoord.

Door Visser & Friends bieden een muzikale onderbreking!

De bijeenkomsten in het Alzheimer Café hebben tot doel een ieder te informeren over vormen van dementie, de gevolgen voor patiënt en familie en de nog altijd heersende taboes te doorbreken. Het Alzheimer Café is een ontmoetingsplaats voor mensen met dementie, hun familieleden, vrienden, professionals en andere belangstellenden. Vooraf en na afloop is er volop gelegenheid om met lotgenoten en beroepskachten in contact te komen en ervaringen uit te wisselen.


Voor informatie, voorlichting, lezingen, in de regio: dordrecht@alzheimer-nederland.nl
Aanmelding als vrijwilliger Irma C. van Milt-Bethlehem, 078-618 02 89 - miltbeth@hetnet.nl
Bel voor vragen over dementie de Alzheimertelefoon 0800-5088: 7 dagen p.w. bereikbaar van 9 - 23 uur
Kijk op www.alzheimer-nederland.nl en/of www.dementie.nl

Wanneer?
20 maart 2017 van 19.30 tot 21.30 uur
Organisator
Alzheimer Nederland Afd. Dordrecht e.o., Alblasserwaard en Vijfheerenlanden
dordrecht@alzheimer-nederland.nl
Locatie:
Het Parkhuis, Haaswijkweg Oost 69a
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.