Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Expositie Hans Berkhout

Expositie Hans Berkhout

Hans Berkhout toont, in het kader van de activiteiten Vincent van Gogh in Dordrecht, zijn olieverf schilderijen in Kunst&Vorm.

De in Noordwijk wonende kunstenaar heeft een sterke verbondenheid met de natuur, dit mede door de prachtige omgeving met bossen en duinen. Met een bijzondere techniek in olieverf, verbeeldt hij in expressionistische stijl de natuur en landschap met een rijk kleurenpalet.  Zijn krachtig en elegant direct penseel gebruik geeft zijn werk een extra dynamiek in een juiste balans, zowel in klein en groot formaat schilderijen. 

Kijk voor meer informatie over Hans Berkhout op zijn website

De opening van de expositie is op zaterdag 18 maart om 11.00 uur, door Ilse van Donkelaar, Stichting Voorlezen. Deze opening valt samen met de- Open Atelierroute Dordrecht 2017- op18 en19 maart. 

Verder te bezichtigen tot 10 april 2017 van don t/m zondag van 12.00 tot 17.00 uur, buiten deze tijden op afspraak www.kunstenvorm.info

Wanneer?
Van 18 maart 2017 00.00 uur tot 10 april 2017 00.00 uur
Locatie:
Kunst&Vorm, Gravenstraat 31
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.