Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Financiële APK

Financiële APK

Op 11 april is er de “Financiële APK” bij Wijkcentrum de Admiraal.

“BSR berekent of u krijgt waar u recht op heeft.” Aan de hand van uw laatste loonstrookje of uitkeringsspecificatie en uw huurprijsspecificatie kunnen wij zien of ontvangt waar u recht op heeft. Neem uw legitimatiebewijs en deze papieren mee en dan kijken wij of uw financiële situatie APK is goedgekeurd!

Wanneer?
11 april 2017 van 14.00 tot 15.00 uur
Organisator
Wijkcentrum De Admiraal
Locatie:
Admiraalsplein 168
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.