Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Opening Speeltuinseizoen - Speeltuin Oosterkwartier

Opening Speeltuinseizoen - Speeltuin Oosterkwartier

Van 14:00 uur tot 17:00 uur kunnen kinderen weer heerlijk spelen, klimmen, schommelen, glijden, rennen, op de kabelbaan, voetballen, spelen met zand en water. Daarnaast is er weer paaseieren zoeken, een enveloppenspel voor kinderen en een grabbelton.

Ouders, familie, begeleiders, oma's en opa's kunnen genieten van een heerlijk kopje koffie/thee
op het nieuwe ruime terras.

Entree gratis.

Wanneer?
15 april 2017 van 14.00 tot 17.00 uur
Organisator
Speeltuin Oosterkwartier
Locatie:
Meerkoetstraat 50A
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.