Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Het Senioren Orkest Hoeksche Waard geeft middagconcert

Het Senioren Orkest Hoeksche Waard geeft middagconcert

Het Senioren Orkest Hoeksche Waard verzorgt vandaag een middagconcert in het Atrium van zorginstelling Crabbehoff. Een vijftigtal enthousiate senioren, in de leeftijd van 60 tot 89 jaar, zullen onder leiding van dirigent Bram Fortuin, goed in het gehoor liggende marsen, lichte en licht klassieke muziek, maar ook oude deuntjes ten gehore brengen.

Voor de bewoners en de bezoekers van Crabbehoff, zal het weer een onvergetelijke muzikale middag worden. Het concert begint om 14:30 uur tot ca. 16:00 uur. Een korte pauze zal ingelast worden.

Wanneer?
19 april 2017 van 14.30 tot 16.00 uur
Locatie:
Crabbehoff aan de Groen van Prinstererweg 38
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.