Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Koningsconcert: Timbres Divers i.s.m. Tony Neef

Koningsconcert: Timbres Divers i.s.m. Tony Neef

Op de vooravond van Koningsdag wordt in de Wijnhaven, op een overdekt ponton, van 20.00 tot 22.00 een Koningsconcert gegeven. De muzikale bijdrage wordt verzorgd door Timbres Divers, een groot musicalorkest met 50 muzikanten in samenwerking met musicalster Tony Neef.

Het betreft een repertoire van bestaande musical stukken en nummers met een “link” naar het water. Het programma duurt 2x 45 minuten en is te volgen vanaf de kades van de Taankade en de Mattenkade.

Timbres Divers is een uniek orkest met een uniek geluid. Het orkest heeft een opmerkelijke bezetting: naast strijkers en hout- en koperblazers is er een uitgebreide ritmesectie, aangevuld met complete saxofoonsectie. Timbres Divers onderscheidt zich ook door de repertoirekeuze van andere orkesten. Het accent ligt op film- en musicalmuziek, maar uitstapjes naar andere genres, of ‘timbres’, worden vaak gemaakt.  Pop, jazz, bigband en klassiek staan geregeld op het programma. Vorig jaar bestond het orkest 35 jaar.  In het voorjaar van 2015 is dat gevierd met meerdere grote ‘Best of Broadway’ shows in samenwerking met musicalvedetten Maaike Widdershoven en Tony Neef.

Kijk voor alle georganiseerde activiteiten rond Koningsdag op de website

Wanneer?
26 april 2017 van 20.00 tot 22.00 uur
Organisator
Oranje Comite Dordrecht
oranjecomite.dordrecht@upcmail.nl
Locatie:
te volgen vanaf de kades van de Taankade en de Mattenkade
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.