Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Hedda Gabler, Theater Utrecht

Hedda Gabler, Theater Utrecht

Vandaag speelt de Dordtse Astrid van Eck de schoolvriendin van Hedda in het Toneelstuk Hedda Gabler van Theater Utrecht. Hedda Gabler, de klassieker van Henrik Ibsen, wordt gespeeld in prachtige historische kostuums. 

Meer informatie en kaartverkoop Euro 17,50 pst. via de website.

Wanneer?
2 mei 2017 van 20.15 tot 00.00 uur
Organisator
Schouwburg Kunstmin
Locatie:
Sint Jorisweg 76
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.