Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Stille Tocht vanaf het Oranjepark naar Sumatraplein

Stille Tocht vanaf het Oranjepark naar Sumatraplein

19.35 uur: Deelnemers aan de stille tocht verzamelen zich op het Oranjepark, ter hoogte van het Johan de Wittgymnasium, waar de stoet geformeerd wordt. Vertegenwoordigers van instanties die een krans of bloemen zullen leggen, stellen zich op aan het begin van de stoet. Overige belangstellenden verzamelen zich op het Sumatraplein.
19.45 uur: Aanvang van de stille tocht vanaf het Oranjepark naar het Sumatraplein.
19.55 uur: Aankomst van de stille tocht op het Sumatraplein.

Wanneer?
4 mei 2017 van 19.35 tot 00.00 uur
Locatie:
Oranjepark/Sumatraplein
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.