Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Thema-avond: De zon en ontstaan van noorderlicht bij Mercurius

Thema-avond: De zon en ontstaan van noorderlicht bij Mercurius

Op de eerste vrijdag van de maand worden er thema avonden georganiseerd bij sterrenwacht Mercurius. Op vrijdag 5 mei 2017 is het thema: De zon en ontstaan van noorderlicht.  Alle thema avonden zijn geschikt vanaf 12 jaar tenzij anders vermeld.

Voor een thema avond moet u reserveren want vol is vol, er kunnen namelijk maar maximaal 38 personen in de zaal.

Tijdens de thema avonden wordt een bepaald object aan de hemel in de schijnwerpers gezet of wordt er informatie gegeven over een onderwerp uit de sterrenkunde of weerkunde. Via een korte presentatie krijgt u uitleg. Aansluitend gaan we bij helder weer naar de Koepel om een blik op de sterrenhemel te werpen.

De sterrenwacht is op thema avonden open van 20.00 tot 23.00 uur. De presentatie start om 20:15 uur. Entree € 5,00 per persoon.

Wanneer?
5 mei 2017 van 20.00 tot 23.00 uur
Organisator
Sterrenwacht Mercurius
0184-490 660
info@sterrenwacht-mercurius.nl
Locatie:
Baanhoekweg 75
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.