Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kunstrondje Dordt - SALE

Kunstrondje Dordt - SALE

In het historische centrum van Dordrecht zijn zo'n 60 kunst-, antiek- en curiosawinkels gevestigd. De openingstijden van deze winkels zijn verschillend, maar iedere eerste zondag van de maand zijn bijna al deze zaken exclusief voor het publiek geopend. Ook het stadhuis is op deze dag geopend.

Bij de VVV is een gratis brochure verkrijgbaar waarin alle adressen staan vermeld inclusief een omschrijving van de collectie. De plattegrond in de brochure wijst u verder de weg. De VVV is op deze zondagen geopend van 12-17 uur.


Uitnodiging voor SALE op Gravenstraat 31, zie ook www.kunstenvorm.info

Wanneer?
7 mei 2017 van 12.00 tot 17.00 uur
Locatie:
Spuiboulevard 99
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.