Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Het Longpunt over Ontwikkelingen in longgeneeskunde

Het Longpunt over Ontwikkelingen in longgeneeskunde

Longarts E. van Thiel van het Albert Schweitzer Ziekenhuis bespreekt tijdens het Longpunt van  maandag 8 mei de nieuwe ontwikkelingen in de longgeneeskunde.

Het Longpunt is een maandelijkse bijeenkomst van het Longfonds voor chronische longpatiënten en hun partners/mantelzorgers uit de regio. De samenkomst is in Het Spectrum De Sterrenlanden. De zaal is open vanaf 13.30 uur en de entree is gratis. De bijeenkomst duurt van 14.00 tot 16.00 uur. Aanmelden is niet noodzakelijk. Meer informatie is verkrijgbaar via email.

Dringend verzoek is om tijdens de bijeenkomst geen geurtjes te dragen omdat sommige longpatiënten daar extra benauwd van worden.

Wanneer?
8 mei 2017 van 14.00 tot 16.00 uur
Organisator
het Longfonds
dordrecht@longpunt.longfonds.nl
Locatie:
Het Spectrum De Sterrenlanden aan de Minnaertweg 4
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.