Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Opening tentoonstelling Nieuw Dordts Peil

Opening tentoonstelling Nieuw Dordts Peil

Wethouder Piet Sleeking opent de tentoonstelling Nieuw Dordts Peil. Die bestaat uit de opbrengst van de broedgroepen Dordt Voor Elkaar, Dordt Vooruit en Dordt 4Ever. Dit is voor iedereen toegankelijk.

De werkgroepen hebben de afgelopen weken handen en voeten gegeven aan de ideeën, dromen en zorgen die eerder in de stad zijn opgehaald. De tentoonstelling laat in woord en beeld zien hoe Dordrecht zich in de toekomst kan ontwikkelen. De Berckepoort is tijdelijk in gebruik als 'pop-upstore Nieuw Dordts Peil'.

Reageren
Iedereen is van harte welkom in de Berckepoort en wordt uitgedaagd om te reageren op de plannen die worden gepresenteerd. Dit kan op een eigentijdse manier met behulp van een app op een smartphone (tijdens bijeenkomsten). Er is ook een digitaal gastenboek op www.nieuwdordtspeil.nl maar reageren kan ook gewoon met pen en papier. Zo wordt de mening van iedereen 'gepeild' en meegenomen in de besluitvorming.

De tentoonstelling is gedurende drie weken (10 t/m 27 mei 2017) geopend van woensdag tot en met zaterdag van 11.00 – 17.00 uur.
Op Hemelvaartsdag is de tentoonstelling gesloten.

Wanneer?
10 mei 2017 van 16.30 tot 18.00 uur
Locatie:
in de Berckepoort, Voorstraat 220
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.