Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Update over online privacy en veiligheid in de bibliotheek

Update over online privacy en veiligheid in de bibliotheek

Na het succes van de eerste editie over virtual reality, staat op 10 mei van 20.00 – 22.00 uur de tweede editie van #Update op het programma: online privacy en veiligheid.

Het onderwerp
Tijdens deze avond komt niemand minder dan Peter Olsthoorn, multi-media journalist en auteur van o.a. Privacy bestaat niet – Doe er je voordeel mee, alles vertellen over privacy en veiligheid online. Dit onderwerp gaat veel verder dan een sterk wachtwoord, een veilige internetverbinding en het niet klikken op phishingmails. Online privacy krijgt een heel nieuwe betekenis als je weet wat er allemaal speelt op het moment dat jij online bent en wie jouw surfgegevens graag wil achterhalen. Wil jij dus weten hoe je online wordt getraceerd en wie er met je meekijken? Ben jij benieuwd wat er wordt gedaan met onze gegevens en hoeveel privacy we eigenlijk nog hebben? Of wil je weten hoe jij je tegen de inbreuk op privacy kan beschermen? Dan mag je dit event zeker niet missen.

De thema’s van #Update
#Update is een initiatief van de Bibliotheek AanZet, waarbij verschillende bekende sprekers zoals Martijn Aslander vertellen over digitale trends. Of het nu gaat om technische snufjes, steeds meer vormen van netwerken op social media of online privacy en veiligheid: de Bibliotheek AanZet biedt verdieping op deze actuele onderwerpen.
In het voorjaar van 2017 worden drie onderwerpen behandeld: virtual reality, privacy en online veiligheid en netwerksamenleving. Waar? In Het Kruispunt in Barendrecht en De Blauwe Kamer in Dordrecht.

Wil jij aanwezig zijn?
Wil jij je kennis uitbreiden en helemaal up-to-date zijn? Koop dan snel een kaartje via www.aanzetupdate.nl.

Praktische informatie
Toegang: €7,50 | studenten €5,00.

Wanneer?
10 mei 2017 van 19.30 tot 00.00 uur
Organisator
De Bibliotheek AanZet
Locatie:
Centrale Bibliotheek, Groenmarkt 153
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.