Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Reünie oud-cliënten bij De Hoop

Reünie oud-cliënten bij De Hoop

Reünie oud-cliënten op 13 mei bij De Hoop. Aanvang: 10:00 uur. Einde: 16:00 uur 

Dit jaar is de tiende editie van dit bijzondere evenement, een jubileum dus. Het thema van de dag is: ‘Een tien wordt gezien!’ Oud-cliënten, maar ook oud-medewerkers en oud bestuursleden wordt gevraagd om deze dag alvast te reserveren in de agenda. We hopen u te ontmoeten! Het programma voor de reünie wordt in later stadium bekendgemaakt. U kunt zich opgeven bij Sjaak Monster: s.monster@dehoop.org.

Wanneer?
13 mei 2017 van 10.00 tot 16.00 uur
Organisator
De Hoop
Locatie:
Provincialeweg 122
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.