Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Woorden worden zinnen

Woorden worden zinnen

‘Woorden Worden Zinnen’ is een laagdrempelig platform en een podiumavond voor woordkunst in de breedste zin van het woord. Het concept startte in 2010 door initiatief van het creatieve ondernemersduo Wes?! (Wesley Loos) & Ella... (Elten Kiene) en biedt podium aan woordkunstenaars met een positieve state of mind. Met beers & bites in de hand kun je in het Dolhuis  genieten van wisselende performers, poëzie, punchlines, cabaret, muziek en exposities op unieke locaties in een feel good setting in de Randstad.

Wanneer?
14 mei 2017 van 18.30 tot 22.30 uur
Organisator
Het Dolhuis
078-6133222
info@dolhuis.com
Locatie:
Dolhuisstraat 55
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.