Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Alzheimer Café - WeHelpen

Alzheimer Café -  WeHelpen

Alzheimer Nederland Afd. Dordrecht e.o. Alblasserwaard en Vijfheerenlanden houdt vandaag een ontmoetingsavond in samenwerking met “Het Parkhuis”. De zaal gaat open om 19.00 uur, het programma begint om 19.30 en eindigt ca. 21.30 uur. De toegang is gratis, voor consumpties wordt een bescheiden bijdrage gevraagd.

De stand van Alzheimer Nederland is op elke bijeenkomst aanwezig voor het verkrijgen van mondelinge informatie, info-materiaal en boeken die er toe doen, die u gratis kunt lenen.

De maandelijkse bijeenkomsten in het Alzheimer Café hebben tot doel een ieder te informeren over vormen van dementie, de gevolgen voor patiënt en familie en de nog altijd heersende taboes te doorbreken. Het Alzheimer Café is een ontmoetingsplaats voor mensen met dementie, hun familieleden, vrienden, professionals en andere belangstellenden. Vooraf en na afloop is er volop gelegenheid om met lotgenoten en beroepskachten in contact te komen en ervaringen uit te wisselen.

Het mantelzorgen voor een naaste met dementie vergt steeds meer kennis, tijd, geduld en energie. Hulp vragen is moeilijk. Maar als die hulp wordt aangeboden? En als die hulp toch nodig is alleen al voor zaken die moeten en u er niet meer aan toe komt, alleen al voor de tuin, om de hond flink te laten rennen omdat je niet meer langer alleen weg durft, om een reparatie, een huishoudelijke klus die de thuiszorg niet kan/mag doen enz. enz. Kom luisteren naar de mogelijkheden die Dorine Snel allemaal kan bieden via deze landelijke hulpdienst voor iedereen die hulp kan bieden of hulp nodig heeft. www.wehelpen.nl

"Frank & the Club" spelen uit the seventies and the eighties!!!

Voor informatie, voorlichting, lezingen, in de regio: drechtsteden@alzheimer-nederland.nl

Wanneer?
15 mei 2017 van 19.30 tot 21.30 uur
Organisator
Alzheimer Nederland Afd. Dordrecht e.o. Alblasserwaard en Vijfheerenlanden
drechtsteden@alzheimer-nederland.nl
Locatie:
Het Parkhuis, Haaswijkweg Oost 69a
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.