Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Netwerkbijeenkomst werkzoekende 50+

Netwerkbijeenkomst werkzoekende 50+

Deze middag zullen medewerkers van UWV en Sociale Dienst via een presentatie meer vertellen over je rechten én plichten bij het ontvangen van een WW- of een I.O.A.W.uitkering. Tevens brengen zij jullie op de hoogte van de laatste wijzigingen in de regels voor werkzoekenden.

Uiteraard is er gelegenheid voor het stellen van vragen. Daarom is deze middag met name interessant voor wie na de WW-periode nog geen werk heeft gevonden. De verschillende wetten waar een werkzoekende mee te maken kan krijgen worden toegelicht.

Daarnaast is er weer ruimte in het programma om met elkaar te netwerken onder het genot van een hapje & drankje.

Wanneer?
17 mei 2017 van 14.00 tot 16.00 uur
Organisator
50+ Drechtsteden Werkt
Locatie:
De Buitenwacht, Bosboom Toussaintstraat 67
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.