Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Politiek Cafe: Zwerfafval: Hoe houden we Dordt Schoon?

Politiek Cafe: Zwerfafval: Hoe houden we Dordt Schoon?

Vele Dordtenaren ergeren zich groen en geel aan het vele afval op diverse plekken in onze stad. Sommige mensen gooien maar achteloos alles op de grond. Maar er ontbreken ook afvalbakken, en de organisatie van het ophalen van (zwerf)afval ligt in vele handen. Wie is de baas over ons afval?

Hoe houden we Dordt schoon is de centrale vraag in het Politiek Cafe dat de PvdA-fractie organiseert. De PvdA heeft een Meldpunt Verrommeling, en daar zijn vele meldingen binnengekomen. Het lijkt wel of onze stad steeds meer vervuilt.

HVC, DW-Groen (Drechtwerk), Dordtse Doorpakkers (particulier initiatief), Stadsbeheer en A-Garden zijn allerlei partijen die zich bezighouden met het opruimen van het afval in onze stad. Daarnaast zijn er nog meer initiatieven in wijken die opruimdagen houden.

Wat doen deze organisaties? Zij zijn de gastsprekers op deze avond.
Hoe komt het dat er dan toch op vele plekken het zwerfafval blijft liggen, of steeds weer terugkomt?

Daarover gaan we in discussie, o.l.v. Kees Thies, columnist AD/De Dordtenaar.

Iedereen is van harte uitgenodigd om mee te doen met de discussie en zijn/haar ideeën/ervaringen naarvoren te brengen.

De PvdA-fractie wil met deze ideeen verder aan de slag bij de Kadernota en Begroting. Want Dordt Moet Schoon!

Meer informatie: PvdA raadslid Peter Puik: (06) 51 53 02 80

Wanneer?
18 mei 2017 van 19.30 tot 21.30 uur
Organisator
PvdA raadslid Peter Puik
Locatie:
De Crabbehoeve, van Karnebeekstraat 2 in Crabbehof
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.