Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Voorleesfeestje Wonen

Voorleesfeestje Wonen

Op zaterdag 20 mei 2017 wordt het vierde Voorleesfeestje van dit jaar georganiseerd in het Onderwijsmuseum met als thema Wonen. Hoe woont de Boekenprinses? Heb je altijd al in een kasteel willen wonen? Kom dan naar de voorleesactiviteit en laat zien hoe je wilt wonen!

Kinderen en hun ouders zijn van harte welkom om de voorleesactiviteit bij te wonen. Deelnamekosten zijn €2,50 per gezin. De activiteit staat los van een museumbezoek. De voorleesfeestjes maken deel uit van een serie. In de komende maanden kun je nog meer leuke voorleesmomenten en workshops verwachten!

Voorleesfeestje Wonen
14.00 uur Aanvang voorlezen
14.30 uur Workshop Hoe wil je wonen

Wanneer?
20 mei 2017 van 14.00 tot 00.00 uur
Organisator
Onderwijsmuseum
078 6326820
info@onderwijsmuseum.nl
Locatie:
Burgemeester de Raadtsingel 97
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.