Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Zwerfkunst & Zwerfletters

Zwerfkunst & Zwerfletters

Op maandag 22 mei van 19.00 tot 20.30 uur organiseren Wijk voor Wijk, de Bibliotheek Aan Zet en MEE Drechtsteden een thema-avond in de Blauwe Kamer van de Stadsbibliotheek Dordrecht, Groenmarkt 153. Zij willen u deze avond inspireren over hun project, het ontstaan ervan en de plannen die ze nog hebben. De avond wordt o.a. door Wethouder Reynvaan geopend, waarna dichter Manuel Schiesser het stokje overneemt. Iedereen is van harte welkom!

Het programma:

19.00 uur Inloop
19.20 uur Inspiratie in woord en beeld
Opening door wethouder Rinette Reynvaan
Gedicht door nachtdichter van Schiedam Manuel Schiesser
19.45 uur Hapje & drankje

Wanneer?
22 mei 2017 van 19.00 tot 20.30 uur
Organisator
Wijk voor Wijk, de Bibliotheek Aan Zet en MEE Drechtsteden
Locatie:
Centrale Bibliotheek, Groenmarkt 153
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.