Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Smulbosloop & Run Bike Run

Ook dit jaar organiseert Triathlonvereniging Dordrecht op Hemelvaartsdag weer een Run-Bike-Run-Bike-Run en de MedPlus Smulbosloop. De inschrijving voor deze wedstrijden is inmiddels geopend.

De MedPlus Smulbosloop
Wegens overweldigend succes is het aantal deelnemers de laatste jaren aanzienlijk gegroeid en daarom is ervoor gekozen om de 5km en de 10km apart te laten starten. Er is een deelnemerslimiet van 200 per afstand. Als u zeker wilt zijn van een startbewijs, schrijf u dan snel in.

Na-inschrijving voor de 5km is mogelijk op de wedstrijddag tot 9.45 uur en voor de 10km tot 10.45 uur. Zorg dat je tijdig aanwezig bent om teleurstelling te voorkomen. Klik hier voor het parcours van de 5 km en de 10 km.

De Run-Bike-Run-Bike-Run
De afstanden bij de Run-Bike-Run-Bike-Run zullen bestaan uit een loopafstand van 2,5 km (3 maal af te leggen) en een fietsafstand van 12,4 km (2 maal af te leggen). Je kunt individueel of als duo deelnemen. Klik hier voor het parcours.

Programma
09:00   Inschrijfbureau en afhaalbalie geopend

09:45   Inschrijfbureau en afhaalbalie 5 km gesloten

10:00   Start Smulbosloop 5km

10:45   Inschrijfbureau en afhaalbalie 10 km gesloten

11:00   Start Smulbosloop 10km

11:15   Prijsuitreiking Smulbosloop 5km

12:00   Prijsuitreiking Smulbosloop 10km

13:30   Start RBRBR

15:30   Prijsuitreiking RBRBR

16:00   Parc Fermee niet meer bewaakt

Voor alle deelnemers zal er na de wedstrijd een mooie medaille beschikbaar zijn.

Wij verzoeken de deelnemers om zoveel mogelijk met de fiets te komen i.v.m. de duurzaamheid en belastbaarheid van het natuurgebied “de Elzen”. Kom je toch met de auto, klik hier voor de parkeergelegenheden. Het verzoek aan één ieder is om zo efficiënt mogelijk te parkeren en de parkeerruimte te benutten. Parkeerwachters wijzen de weg.

Voor actuele ontwikkelingen, kijk ook op de facebookpagina: www.facebook.com/SmulbosloopDordrecht/?fref=ts

Wanneer?
25 mei 2017 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
Triathlonvereniging Dordrecht
Locatie:
Viersprong, de Elzen
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.