Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Secret Society bij DOOR

Secret Society bij DOOR

Secret Society
Secret Society speelt akoestische liedjes die ze zelf melancholische pop noemen. Hun muziek is een mix van eigen nummers en eigenzinnige covers van o.a. the Shins, Anthony and the Johnsons en Interpol. De band speelt in een muzikale bezetting van piano, gitaar, viool en contrabas, en hun nummers kenmerken zich daardoor door sfeer en melodie. De vaak meerstemmige zang is ook een zeer sterke troef. Voor de liefhebbers van pure pop, folk, indie of gewoon voor mensen die van mooie liedjes houden.

DOOR | OPEN is hét podium dat iedere week zorgt voor een gezellig avondje uit. Een podium voor singer-songwriters, (semi-akoestische) bands of thema-avond. Er is een (laagdrempelig) open podium met een open houding: De deur staat voor iedereen open, dus tot vrijdag.

Toegang: Gratis | Deur open 20:00 uur | Aanvang muziek 21:00 uur

Wanneer?
2 juni 2017 van 21.00 tot 00.00 uur
Organisator
DOOR
06-55491013
doordordrecht@gmail.com
Locatie:
Voorstraat Noord 142-144
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.