Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Informatie-avond Polyneuropathie in Inloophuis Helianthus

Informatie-avond Polyneuropathie in Inloophuis Helianthus

Polyneuropathie is een aandoening die geregeld voor komt bij kanker. Letterlijk betekent polyneuropathie een ziekte van veel zenuwbanen. De verschijnselen bestaan uit een doof, prikkelend of brandend gevoel in devoeten. Soms is de kracht in de voeten ook verminderd.

Wanneer de verschijnselen ernstiger zijn, kunnen er ook klachten van de handen ontstaan. De oorzaak is dat zenuwbanen die naar de benen enarmen lopen, minder goed gaan werken. De langste zenuwbanen zijn daarbij het meest kwetsbaar, zo dat de voeten het eerste en het meeste klachten geven.

Tijdens deze avond vertelt neuroloog Henk Kerkhoff wat de oorzaken en gevolgen hiervan zijn, in relatie tot kanker. Ook gaat hij in op behandel mogelijkheden. Er is voldoende tijd en gelegenheid om vragen uit tewisselen en om vragen te stellen.

Inloophuis Helianthus is een inloophuis voor mensen met kanker en hun naasten en is er voor alle inwoners van de Drechtsteden, Alblasserwaard en Hoekse Waard. Voor informatie en aanmelding zie de website.

Wanneer?
6 juni 2017 van 19.30 tot 21.00 uur
Organisator
Inloophuis Helianthus
info@inloophuishelianthus.nl
Locatie:
Singel 28
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.