Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Trendwatcher Martijn Aslander in de Blauwe Kamer

Trendwatcher Martijn Aslander in de Blauwe Kamer

Trendwatcher Martijn Aslander op 6 juni in Dordrecht
Op dinsdag 6 juni om 20.00 uur komt trendwatcher en lifehacker Martijn Aslander zijn kennis delen in de Blauwe Kamer. In het hele land trekt hij volle zalen met zijn lezingen over de veranderende netwerksamenleving. Een unieke kans om nieuwe inspiratie op te doen, dus zorg dat je erbij bent.

Het onderwerp
Tijdens deze avond komt niemand minder dan Martijn Aslander, spreker, denker en auteur van o.a. Nooit af, alles vertellen over de nieuwe netwerksamenleving. Volgens Martijn moeten we accepteren dat dingen nooit ‘af’, maar constant in verandering zijn. “De veranderingen gaan nu zo snel, dat er geen tijd meer is voor de oude gewoonte ‘Eerst-Lang-Voorbereiden-Dan-Het-Eindmodel’. Mensen en organisaties worden ‘bèta-versies’ die zich permanent blijven ontwikkelen en aanpassen. Permanent Bèta dus. Oftewel: Nooit Af. Dit is ook een gevolg van de nieuwe vormen van kennisverspreiding, door bijvoorbeeld social media. De 'nieuwe renaissance', waarin kennisverspreiding sneller gaat dan ooit, biedt enorme kansen voor mensen om zich bottum-up te organiseren en sneller, efficiënter en zonder bureaucratie dingen voor elkaar te krijgen,” zegt de lifehacker. Hoe je als ondernemer, organisatie, politicus of burger deze kansen kunt creëren, benutten en mee kunt gaan in deze samenleving, vertelt Martijn bij #Update.

De thema’s van #Update
#Update is een initiatief van de Bibliotheek AanZet, waarbij verschillende bekende sprekers zoals Martijn Aslander de diepte in gaan omtrent een digitale of technische ontwikkeling. Techniek ontwikkelt steeds sneller en speelt een steeds prominentere rol in ons leven. Daarom is het niet alleen belangrijk dat we bijblijven, maar ook dat we concreet weten wat een trend of ontwikkeling betekent voor ons persoonlijk en welke gevolgen deze in de nabije toekomst heeft. Daarom komen experts vertellen over relevante digitale trends, zodat jij helemaal up to date bent. In de serie #Update staat de impact van technologie op de samenleving centraal.

Wil jij aanwezig zijn?
Wil jij je kennis uitbreiden en helemaal up-to-date zijn? Koop dan snel een kaartje via www.aanzetupdate.nl.

Praktische informatie
Wat:  #Update over netwerksamenleving
Wanneer: dinsdag 6 juni, inloop 19.40, start 20.00 – 22.00 uur
Waar:  De Blauwe Kamer in Stadsbibliotheek Dordrecht
Toegang: €7,50 | studenten €5,00. Aanmelden via www.aanzetupdate.nl

Wanneer?
6 juni 2017 van 20.00 tot 22.00 uur
Organisator
De Bibliotheek AanZet
Locatie:
Centrale Bibliotheek, Groenmarkt 153
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.