Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Informatie- /schrijfavond: Behoud het regenwoud

Earth Alarm schrijfavond : Behoud het regenwoud en stop het gebruik van palmolie als biobrandstof!
Na een korte uitleg wordt de documentaire ‘Frontera Invisible’ getoond en bespreken we deze problematiek. Milieudefensie wil aan de regering de boodschap afgeven:“geen voedsel in de tank, en al helemaal geen palmolie.”

Op deze schrijfavond schrijft ieder een persoonlijke brief aan minister Kamp en staatssecretaris Dijksma. Op de avond zijn ook voorbeelden aanwezig.

Wanneer?
8 juni 2017 van 20.00 tot 22.00 uur
Organisator
Milieudefensie Drechtsteden
Locatie:
in De Eikenhof, Dubbeldamseweg Zuid 362
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.