Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Speeddate

Speeddate

Onder het genot van een drankje kunnen deelnemers tussen 25 en 38 jaar elkaar via korte gesprekjes leren kennen. De deelnemers die samen de beste match vormen, krijgen van Poppodium Bibelot en Food- & Winebar Brut een avondje uit aangeboden.

Aanmelden via: speeddatebrandstof@gmail.com.

Wanneer?
8 juni 2017 van 21.30 tot 00.00 uur
Organisator
Poppodium Bibelot
+31(0)78 89 033 21
speeddatebrandstof@gmail.com
Locatie:
Noordendijk 148
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.