Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Thisgirlslife bij DOOR

Thisgirlslife bij DOOR

Thisgirlslife
Thisgirlslife is in 2011 opgericht door de Dordtse singer/songwriter Ilona Snip. Zij raakt geïnspireerd door alledaagse dingen. Door mensen die op straat lopen, gebroken harten, alledaagse emoties, en weet deze te verwoorden in pakkende nummers. Pop, rock, liefdesliedjes – alles komt voorbij.

DOOR | OPEN is hét podium dat iedere week zorgt voor een gezellig avondje uit. Een podium voor singer-songwriters, (semi-akoestische) bands of thema-avond. Er is een (laagdrempelig) open podium met een open houding: De deur staat voor iedereen open, dus tot vrijdag.

Toegang: Gratis | Deur open 20:00 uur | Aanvang muziek 21:00 uur

Wanneer?
9 juni 2017 van 21.00 tot 00.00 uur
Organisator
DOOR
06-55491013
doordordrecht@gmail.com
Locatie:
Voorstraat Noord 142-144
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.