Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kidsfestival Damplein

Kidsfestival Damplein

Op zaterdag 10 juni is er het kidsfestival Damplein in Dubbeldam.

Tijdens het Kidsfestival op het Damplein in Dubbeldam kunnen kinderen tussen 09.00 – 15.00 uur hun speelgoed en kinderkleding verkopen in echte kraampjes. De Candyman deelt slushpuppies, popcorn en suikerspinnen uit. Kids kunnen zich laten schminken, nep tatoeages zetten en er is een DJ!

Wanneer?
10 juni 2017 van 09.00 tot 15.00 uur
Locatie:
Damplein Dubbeldam
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.