Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Open Dag Dordtsche Manege

Open Dag Dordtsche Manege

Op zondag 11 juni viert de Dordtsche Manege haar 1e lustrum met een open dag. Ze pakken extra uit met interessante demonstraties.
Zo komt de bekende vlogger Marina Katarina Kovac (i'm just blind, not handicapped) een demonstratie geven. Marina heeft miljoenen views op haar you-tube kanaal. Ook is de mogelijkheid van een Meet en Greet.

Verder geeft Grand-Prix amazone Malene Nootenboom, ook bekend van Paard&lifestyle.com en Bewust Wedstrijd Rijden een spetterende demonstratie. Het definitieve programma omvat in ieder geval een western-, een spring-, een ouder+kind- en carousseldemonstratie.

Natuurlijk zijn er ook weer de altijd populaire gratis introductielessen (minimale leeftijd 6 jaar). Hiervoor dient u zich in te schrijven bij de informatiestand op het erf. Wees er op tijd bij want deze lesjes zijn meestal snel volgeboekt!

Tijden introductielessen:
10:15-11:15
12:15-13:15
14:15-15:15
16:15-17:15

Verder is er onder andere:
- Gratis schminken (11:00-12:00, 13:00-14:00, 15:00-16:00)
- Gratis Luchtkussen
- Diverse eet- en drinkkramen (o.a. heerlijke hamburgers en saté, vers van de Grill!)
- Enveloppenloterij
- Informatiestand

Wanneer?
11 juni 2017 van 09.00 tot 17.00 uur
Organisator
Dordtsche Manege
Locatie:
Spirea 1
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.