Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Workshop ik heb mijn lijf lief in Inloophuis Helianthus

Workshop ik heb mijn lijf lief in Inloophuis Helianthus

Elke vrouw die te maken krijgt met borstkanker, ziet er ná de behandeling niet meer zo uit als voor de ziekte. Of het een kleine of grote ingreep was, is bij deze workshop juist niet van belang. Je lichaam ziet er anders uit. Hoe ga jij daar mee om, heb je er moeite mee. Dan is deze workshop écht voor jou.

Inloophuis Helianthus is een inloophuis voor mensen met kanker en hun naasten en is er voor alle inwoners van de Drechtsteden, Alblasserwaard en Hoekse Waard.

Voor informatie, en aanmelding zie de website

Wanneer?
14 juni 2017 van 10.30 tot 12.00 uur
Organisator
Inloophuis Helianthus
info@inloophuishelianthus.nl
Locatie:
Singel 28
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.