Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Via Cultura vanuit de Popcentrale

Via Cultura vanuit de Popcentrale

Kom radio kijken en luisteren. Een vol uur kunstzinnige en minder zinnige cultuur vanuit de Popcentrale. Via Cultura staat bol van kunst, cultuur, artistieke vernieuwing, gezelligheid en live muziek. Publiek is welkom om de radio uitzending gratis bij te wonen!

De uitzending wordt ook integraal uitgezonden op RTV Papendrecht via de ether 105.0 FM of deze livestream:
www.rtvpapendrecht.nl

Vrij entree

Wanneer?
15 juni 2017 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
Popcentrale
088-8885350
info@popcentrale.nl
Locatie:
Noordendijk 148
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.