Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Selah Vrouwendag - Dansen in de regen

Selah Vrouwendag - Dansen in de regen

Wie kent ze niet? Die zware regenbuien en levensstormen die je ontmoedigen, misschien zelfs wel verlammen, waardoor je hoofd, hart en voeten niet langer naar dansen staan. In moeilijke tijden lijkt de Bijbelse opdracht om je te allen tijde te verblijden onmogelijk. Of toch niet?
Recent verscheen er van de hand van Marianne Grandia (spreekster, auteur en oprichter van Stichting Selah) het boek ‘Dansen in de regen – vreugde vinden in God, ook als het in je leven stormt.’

Marianne: ‘Dansen in de regen betekent niet de regen en de stormen bagatelliseren of negeren, en ook niet dat je geen tranen, vragen of twijfels hebt. Dansen in de regen betekent dat je je natte gezicht opheft naar God en je je door Hem laat vullen met een vrede en vreugde die boven alle omstandigheden uit gaan.’

Het thema van dit boek staat ook centraal op de Selah vrouwendag. Een dag waarop we je graag willen bemoedigen, maar ook willen aanmoedigen om je vast te klampen aan God, Hem als veilig (te gaan) ervaren. Je aan Hem te durven overgeven en je Halleluja (Lof zij de Heer) gaan of blijven zingen, ook al is het dan misschien met gebroken stem. Een dag met de melodie die je hart uitnodigt tot het maken van een vreugdedans.

De muziek is die dag in handen van Peter & Carin van Essen en Eppo & Marlies Bruins.

Toegangsprijs: 20,- euro p.p. incl. koffe, thee en lunch.
Aanmelden? Stuur dan een mailtje naar vrouwendag2017@stichtingselah.nl

Wanneer?
17 juni 2017 van 10.00 tot 16.00 uur
Organisator
Stichting Selah
vrouwendag2017@stichtingselah.nl
Locatie:
De Hoop, Provincialeweg 70
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.