Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Inloopmiddag voor mbo

Inloopmiddag voor mbo

Vanmiddag kunnen geïnteresseerde leerlingen en hun ouders op diverse locaties van het Da Vinci College binnenlopen voor informatie en advies. Er kunnen vragen worden gesteld over de mbo-opleidingen, er wordt hulp geboden bij het maken van een studiekeuze en leerlingen kunnen zich ter plekke inschrijven.

In de meeste gebouwen van het Da Vinci College is een informatiestand en staat een voorlichter klaar om vragen te beantwoorden. Op de website van het Da Vinci College kunnen bezoekers kijken op welke locatie zij terecht kunnen voor de opleiding van hun keuze. Wie nog hulp nodig heeft bij het kiezen van een opleiding of bij het inschrijven voor een opleiding, kan terecht in gebouw Bianco op het Leerpark.

Kijk voor meer informatie, deelnemende locaties en tips op www.davinci.nl/mbo/opendag

Wanneer?
22 juni 2017 van 15.00 tot 17.00 uur
Organisator
Da Vinci College
Locatie:
divers, zie de website
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.