Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Open Sneldamkampioenschap

Open Sneldamkampioenschap

Damclub Dordrecht organiseert het jaarlijkse Open Sneldamkampioenschap van Dordrecht. Er zullen twaalf ronden volgens Zwitsers systeem worden afgewerkt met een speeltempo van 5 minuten per speler plus 5 seconden per zet.

Ook huisdammers kunnen aan dit kampioenschap deelnemen. Zij worden ingedeeld in de laagste ratingcategorie. Inschrijven is mogelijk tot en met donderdag 22 juni. Telefonisch 078-6134893 of per e-mail: akosior2@xs4all.nl

Het inschrijfgeld bedraagt € 5,-- en in de drie seniorencategorieën zijn er maar liefst vijf geldprijzen te verdienen. Voor de jeugd zijn er per categorie drie bekers beschikbaar.

Deelnemers worden verzocht uiterlijk 9.45 uur aanwezig te zijn.

Wanneer?
24 juni 2017 van 10.00 tot 17.00 uur
Organisator
Damclub Dordrecht
078-6134893
akosior2@xs4all.nl
Locatie:
De Prinsemarij aan de Nassuaweg 2
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.