Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Summer Korfball Adventure

Summer Korfball Adventure

Vandaag organiseert Korfbalevent de Summer Korfball Adventure in Nationaal Park De Biesbosch. Het evenement is verdeeld in 2 onderdelen, de Kids Adventure en het Nederlands Kampioenschap 3 tegen 3.

Nederlands Kampioenschap 3 tegen 3
Op dit spectaculaire NK 3 tegen 3 zullen veel topkorfballers uit de D-jeugd t/m de senioren afkomen om hun kunsten te vertonen. Heb jij het snelle en dynamische spel onder de knie? Laat dan zien dat jij de beste bent van Nederland!

Kids Adventure
Tijdens de stoere Kids Adventure ga jij samen met een begeleider alle 20 gave challenges aan. In de wildernis moet jij alle hindernissen achter je laten door de korfbalgerichte challenges op te lossen. Heb jij het in je mars om alle challenges te doorstaan en een complete korfballer te worden? Doe mee en laat zie hoe goed jij bent!

Kom de sfeer proeven op het evenement als toeschouwer of doe zelf mee!

Voor meer informatie en opgeven bezoek de website

Wanneer?
24 juni 2017 van 12.00 tot 20.00 uur
Organisator
Korfbalevent
Locatie:
De Biesbosch
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.