Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Tentoonstelling Nederlandse Kring van Tekenaars

Tentoonstelling Nederlandse Kring van Tekenaars

Met onder andere tekeningen van Jaap Schlee. Opening zaterdag 20 mei om 17:00 uur.


In 1947 werd te Amsterdam de Nederlandse Kring van Tekenaars opgericht. Doel van de vereniging was het tekenen te beoefenen als autonome uiting, als doel op zich zonder te dienen als ontwerp of schets voor een ‘groter’ of ‘beter’ kunstwerk.

Openingstijden
Tijdens tentoonstellingen op woensdag t/m zondag van13:00 - 17:00 uur.

Pictura Dordrecht is een actieve vereniging met werkende en kunstlievende leden. Als podium voor hedendaagse kunst organiseert Pictura acht tentoonstellingen per jaar. Bezoekers krijgen hier de kans om in contact te komen met hedendaagse kunst en de ontwikkelingen in de kunstwereld.

Wanneer?
Van 20 mei 2017 13.00 uur tot 25 juni 2017 17.00 uur
Organisator
Teekengenootschap Pictura
+31(0)78 6149822
info@pictura.nl
Locatie:
Voorstraat 190-192
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.