Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Eric Koevoets speelt Bachs Grote Orgelmis

Eric Koevoets speelt Bachs Grote Orgelmis

Op dinsdagavond 27 juni speelt Eric Koevoets één van Johann Sebastian Bachs beroemdste werken voor orgel: De Grote Orgelmis. Het is een meesterwerk uit Bachs latere jaren, vergelijkbaar met zijn Hohe Messe en Goldberg-variaties. Al zijn inzichten, technieken en vaardigheden bundelen zich in dit indrukwekkende werk. Een bekend en vaak gespeeld deel daarvan is het Praeludium et Fuga in Es-dur.

Het concert vindt plaats in de Sint Antoniuskerk (schuin t.o. C.S.) te Dordrecht en begint om 20: 00 uur. De deuren openen om 19:30 uur. De toegang is gratis met een collecte na afloop. Kijk voor meer informatie over Eric Koevoets op www.erickoevoets.nl

Wanneer?
27 juni 2017 van 20.00 tot 21.15 uur
Organisator
Stichting Orgelconcerten Dordrecht/ Eric Koevoets
Locatie:
Sint Antoniuskerk, Burg. de Raadtsingel 45
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.