Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Sick Pistons bij DOOR

Sick Pistons bij DOOR

Sick Pistons is een tributeband van de Sex Pistols.

The Sex Pistols waren een Engelse punkband die in 1975 werd opgericht. Ze waren verantwoordelijk voor het beginnen van de punk in Engeland en de inspiratiebron voor onnoemelijk veel punkbandjes wereldwijd. Hoewel hun carrière maar tweeënhalf jaar duurde en ze maar vier singles en een plaat produceerden worden ze gezien als een van de meest invloedrijke bands uit de pophistorie.

DOOR | OPEN is hét podium dat iedere week zorgt voor een gezellig avondje uit. Een podium voor singer-songwriters, (semi-akoestische) bands of thema-avond. Er is een (laagdrempelig) open podium met een open houding: De deur staat voor iedereen open, dus tot vrijdag.

Toegang: Gratis | Deur open 20:00 uur | Aanvang muziek 21:00 uur

Wanneer?
30 juni 2017 van 21.00 tot 00.00 uur
Organisator
DOOR
06-55491013
doordordrecht@gmail.com
Locatie:
Voorstraat Noord 142-144
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.