Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

ZomerZwerfKaart voor zomeractiviteiten voor kinderen van 4 tot 12 jaar

ZomerZwerfKaart voor zomeractiviteiten voor kinderen van 4 tot 12 jaar

In de zomer is er van alles te doen bij ToBe, zoals de DJO Zomerconcerten, de ZomerZwerfKaart en de Summerdance. Locatie is het Energiehuis, Noordendijk 148 in Dordrecht. Kijk voor meer informatie op tobe.nl.

ZomerZwerfKaart
Voor een leuke zomervakantie hoef je de stad niet uit! Met de ZomerZwerfKaart kunnen kinderen van 4 tot 12 jaar, gedurende de gehele zomervakantie terecht bij 10 Dordtse organisaties om een geweldige zomer te beleven. Er zijn toffe activiteiten bij de Bibliotheek AanZet, Duurzaamheidscentrum Weizigt, De Biesbosch, Dordrechts museum, Hof van Nederland, Huis van Gijn, Onderwijsmuseum, Kinderboekwinkel de Giraf, The Movies Dordrecht en ToBe cultuurcentrum. Bij ToBe kun je op donderdag 17 augustus leuke workshops volgen in de verschillende lesruimtes.

Wanneer?
17 augustus 2017 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
Tobe Cultuurcentrum
088-8885372
info@tobe.nl
Locatie:
diverse locaties
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.