Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Historische dag Biesbosch

Historische dag Biesbosch

Maak een reis door het Biesboschverleden!

Diverse activiteiten en demonstraties worden voor jong en oud georganiseerd waarin de geschiedenis van de Biesbosch uitgebreid aan bod komt. Vaar met de open fluisterboot langs historische plekken, wandel over het Griendmuseumpad en ondervindt hoe oude griendwerkersambachten vroeger uitgevoerd werden. Beleef hoe griendwerkers leefden, bezoek hun onderkomens, leer netten breien en zie hoe de grienden gehakt worden.

Wanneer?
23 augustus 2017 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
Biesboschcentrum Dordrecht
630 53 53
info@biesbosch.org
Locatie:
Baanhoekweg 53
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.